Kalkulátor értesítő

Értesítés új kalkulátor beüzemeléséről

Burkolat vásárlást segítő kalkulátor: megadandó a borkolandó felület mérete, valamint az, hogy a kiválasztott-, megvásárolandó burkolat mekkora felület burkolására elegendő.

A számításhoz a következőkre lesz szükséged:

Burkolat - padló-, fal burkolatok- és egyéb felületek - kalkulátor

Az áfa kalkulátor kiszámolja a nettó vagy bruttó összegből az áfa értékét, összegét, a termék vagy szolgáltatás áfa tartalmát. Az áfa Magyarországon jelenleg 5%, 18% és az esetek többségében 27%-s lehet.

Az áfa értékének/összegének a kiszámíttatásához, az online kalkulátornál ugyanúgy, ahogy papíron vagy számológépen, szükségünk van a nettó vagy bruttó értékre és tudnunk kell melyik százalékláb a valós áfa. Ezen lehetséges két kiinduló változathoz készült ez első kettő online áfa érték/összeg kalkulátor.

Áfa összeg kalkulátor

Online kalkulátort kérsz?

Online kalkulátorra lenne szüksége a weboldalad látogatóinak, felhasználóidnak?

...szívesen adok neked is egyet a weboldaladra, külön neked kódolva - hogy a saját felhasználóidat jobban tudd támogatni.

Hálásak lesznek neked, ha problémáik megoldására ajánlod a GevaPC százalékszámításokhoz és kamatszámításokhoz elkészített online kalkulátorait.

Melyik kalkulátorra lenne leginkább szükségük?

Válaszd ki, tudasd velem az alább található űrlap kitöltésével és elküldésével!

Rövid idő alatt megbeszélhetjük a részleteket és le is bonyolítjuk.

Kalkulátor
Igénylő
Maradt még valami?
...igen, hogy még szólhass, hogy szólhassak :)

Ha mindent leírtál és megadtál nekem a kalkulátor igényléséhez, akkor katt! Küld és mihamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

Köszönettel

Geva

Nettó - Bruttó árak számításához kalkulátorok, oda és vissza. Mint azt tudjuk, némileg különbözik ez a számítás a százalékszámításhoz képest.

Nettó árból Bruttó ár számítása a kalkulátorral:

Ismert a nettó összeg és az áfa százaléklába!

Nettó Bruttó - oda-vissza - kalkulátor

Jövőérték kalkulátor - akkor van rá szükség, ha szeretnénk kiszámítani a jelenleg befektetett pénzünk, adott kamat alkalmazása esetén, meghatározott futamidő alatt elért értékét. Kamatszámítás jövőérték kalkulátor, kamatos kamatszámítás jövőérték számítás kalkulátorok, és itt találod a kamatos kamatszámításnál értelmezett átlagos jövőérték számítás kalkulátorát is.

Ez az érték a kamat összegével növelt érték :-). Kérdés még hogy milyen kamatozással számoljuk ki a jövőértéket

Jövőérték kalkulátor

Kamatos kamat kalkulátor kell ha a számításban az alaptőke kamatfizetési periódusonként - évente, havonta, naponta... - nő a kamat összegével. Bonyolult képlete van, de itt az online kamatos kamat számítás kalkulátor! Írd be a forrásadatokat és csak egy kattintás a Számolj! gombon :-)

  • A kamatos kamatszámítás kalkulátor online érhető el, használd számításaid ellenőrzésére vagy gyors számításokhoz;
  • a kamatszámítás minden esetben egyszerű kamatszámítás, ha nem mondjuk hogy ez kamatos kamatszámítás. Az egyszerű kamatszámításnál az alaptőke összege nem nő meg a kamat összegével, a futamidő minden egyes periódusában ugyanaz az összeg kamatozik. Ilyen módon a kamat összege ugyanaz - állandó alaptőkét véve alapul - az összeg. Egyszerű kamatszámításhoz vedd elő a kamatszámítás kalkulátorunkat!
  • A futamidő lehet év, hónap vagy akár nap is, ebben az esetben minden adatot úgy kell megadni, hogy a napra vonatkozzon: a kamat láb pl
  • Ha a képletre van szükséged a kamatos kamatszámítások elvégzéséhez, akkor a kamatos kamatszámítás képlete írásunkat ajánlom!

Tedd fel kérdésed, ha hiányolsz valamit a kamatos kamatszámítás témájában, vagy bármely százalékszámítással kapcsolatban, köszönöm előre is értékes javaslatodat!

Kamatos kamat számítása kalkulátor

Kamatszámítás - egyszerű kamat - kiszámítása,  online kalkulátor. A kamatszámítás mindenképpen a százalékszámítás speciális esete, valójában százalékszámításról van szó.

Alább az egyszerű kamatszámítás kalkulátorát találod, a kamatod kamatszámítás kalkulátorához kattints. A kamatos kamatszámítást végző kalkulátorokhoz kattints a Kamatos kamatszámítás kalkulátorra

Kamatszámítás kalkulátor

A Százalékszámítás kalkulátor egyszerű százalék számítást tesz lehetővé. A százalékszámítás három értékről szól: százalék érték, százalék láb, százalék alap fogalmak.

Írj be két értéket - magyarázat a beviteli mezőnél - és kattints a Számolj! feliratú gombon! Azonnal láthatod a kiszámolt-, kalkulált harmadik értéket. Új értékek beírásával ismét számolása késztetheted a kalkulátort, ám ha tetszik, az Alaphelyzet feliratú gombbal törölheted is a százalékszámítás kalkulátor mezőit.

Minden variációhoz itt vannak a százalékszámítás kalkulátorok:

Százalékszámítás kalkulátora

Kalkulátorok a számításokhoz