Kalkulátorok

Online kalkulátorok százalék-, kamat- és kamatos kamat számításához. Válassz kalkulátort, a használathoz tippeket és magyarázatokat kapsz a kalkulátor oldalán.

Százalékszámítás kalkulátora

A Százalékszámítás kalkulátor egyszerű százalék számítást tesz lehetővé. A százalékszámítás három értékről szól: százalék érték, százalék láb, százalék alap fogalmak.

Írj be két értéket - magyarázat a beviteli mezőnél - és kattints a Számolj! feliratú gombon! Azonnal láthatod a kiszámolt-, kalkulált harmadik értéket. Új értékek beírásával ismét számolása késztetheted a kalkulátort, ám ha tetszik, az Alaphelyzet feliratú gombbal törölheted is a százalékszámítás kalkulátor mezőit.

Minden variációhoz itt vannak a százalékszámítás kalkulátorok:

Kamatszámítás kalkulátor

Kamatszámítás - egyszerű kamat - kiszámítása,  online kalkulátor. A kamatszámítás mindenképpen a százalékszámítás speciális esete, valójában százalékszámításról van szó.

Alább az egyszerű kamatszámítás kalkulátorát találod, a kamatod kamatszámítás kalkulátorához kattints. A kamatos kamatszámítást végző kalkulátorokhoz kattints a Kamatos kamatszámítás kalkulátorra

Kamatos kamat számítása kalkulátor

Kamatos kamat kalkulátorra szükségünk van amiatt, hogy a számítása az egyszerű kamatszámításánál alapjaiban más, de itt az online kamatos kamat számítás kalkulátor! Írd be a forrásadatokat és csak egy kattintás a Számolj! gombon :-)

  Százalék kivonása kalkulátor

  Százalék kivonása, azaz egy érték csökkentése megadott százaléknyi értékével. Ez százalékszámítás, nem vitás, a többi már magyarázatra szorul, de itt találod az online kalkulátort is, a százalék kivonására, nézd csak tovább!

  Százalék hozzáadása kalkulátor

  Százalék hozzáadása = Alap értékének növelése azzal a százalékértékkel, amelyhez ismerjük a százalék lábat

  (pl a bruttó ár kiszámítása a nettó árból, az áfa összegével növelve)

  Nettó Bruttó - oda-vissza - kalkulátor

  Nettó - Bruttó árak számításához kalkulátorok, oda és vissza. Mint azt tudjuk, némileg különbözik ez a számítás a százalékszámításhoz képest.

  Áfa összeg kalkulátor

  Az áfa kalkulátor kiszámolja a nettó vagy bruttó összegből az áfa értékét, összegét, a termék vagy szolgáltatás áfa tartalmát.

  Jövőérték kalkulátor

  Jövőérték kalkulátor - akkor van rá szükség, ha szeretnénk kiszámítani a jelenleg befektetett pénzünk, adott kamat alkalmazása esetén, meghatározott alatt elért értékét.

  ...ajánlott írások

  Hírlevelek

  Ki kell választani legalább egy témát a fel- vagy leiratkozáshoz, utána jöhet a Frissítés!

  A feliratkozással együtt jelzed számomra, hogy elolvastad és elfogadod a GevaPC Adatvédelmi tájékoztatóját.
  Köszönöm hogy velem tartasz :-)
  üdv, Geva