Kalkulátorok

Online kalkulátorok százalék-, kamat- és kamatos kamat számításához. Válassz kalkulátort, a használathoz tippeket és magyarázatokat kapsz a kalkulátor oldalán.

Százalék kalkulátor

A százalék kalkulátor egyszerű százalék számítást tesz lehetővé, százalék képlet nélkül, számológép- vagy táblázatkezelő nélkül.

A  lehetséges variációk bármelyikét számolhatod a lentebbi kalkulátorokkal: válaszd ki a számításodhoz a kalkulátort, vidd be a adatokat és kattints a Számold feliratú gombon! Ennyi, s már láthatod is a számítás eredményét.

Kamatszámítás kalkulátor

Kamatszámítás - egyszerű kamat - kiszámítása,  online kalkulátor. A kamatszámítás mindenképpen a százalékszámítás speciális esete, valójában százalékszámításról van szó.

Alább az egyszerű kamatszámítás kalkulátorát találod, a kamatod kamatszámítás kalkulátorához kattints. A kamatos kamatszámítást végző kalkulátorokhoz kattints a Kamatos kamatszámítás kalkulátorra

Kamatos kamat számítása kalkulátor

Kamatos kamat kalkulátor kell ha a számításban az alaptőke kamatfizetési periódusonként - évente, havonta, naponta... - nő a kamat összegével. Bonyolult képlete van, de itt az online kamatos kamat számítás kalkulátor! Írd be a forrásadatokat és csak egy kattintás a Számolj! gombon :-)

  • A kamatos kamatszámítás kalkulátor online érhető el, használd számításaid ellenőrzésére vagy gyors számításokhoz;
  • a kamatszámítás minden esetben egyszerű kamatszámítás, ha nem mondjuk hogy ez kamatos kamatszámítás. Az egyszerű kamatszámításnál az alaptőke összege nem nő meg a kamat összegével, a futamidő minden egyes periódusában ugyanaz az összeg kamatozik. Ilyen módon a kamat összege ugyanaz - állandó alaptőkét véve alapul - az összeg. Egyszerű kamatszámításhoz vedd elő a kamatszámítás kalkulátorunkat!
  • A futamidő lehet év, hónap vagy akár nap is, ebben az esetben minden adatot úgy kell megadni, hogy a napra vonatkozzon: a kamat láb pl
  • Ha a képletre van szükséged a kamatos kamatszámítások elvégzéséhez, akkor a kamatos kamatszámítás képlete írásunkat ajánlom!

Tedd fel kérdésed, ha hiányolsz valamit a kamatos kamatszámítás témájában, vagy bármely százalékszámítással kapcsolatban, köszönöm előre is értékes javaslatodat!

Százalék kivonása kalkulátor

Százalék kivonása, azaz egy érték csökkentése megadott százaléknyi értékével. Ez százalékszámítás, nem vitás, a többi már magyarázatra szorul, de itt találod az online kalkulátort is, a százalék kivonására, nézd csak tovább!

Százalék hozzáadása kalkulátor

Százalék hozzáadása = Alap értékének növelése azzal a százalékértékkel, amelyhez ismerjük a százalék lábat

(pl a bruttó ár kiszámítása a nettó árból, az áfa összegével növelve)

Nettó Bruttó - oda-vissza - kalkulátor

Nettó - Bruttó árak számításához kalkulátorok, oda és vissza. Mint azt tudjuk, némileg különbözik ez a számítás a százalékszámításhoz képest.

Nettó árból Bruttó ár számítása a kalkulátorral:

Ismert a nettó összeg és az áfa százaléklába!

Áfa összeg kalkulátor

Az áfa kalkulátor kiszámolja a nettó vagy bruttó összegből az áfa értékét, összegét, a termék vagy szolgáltatás áfa tartalmát. Az áfa Magyarországon jelenleg 5%, 18% és az esetek többségében 27%-s lehet.

Jövőérték kalkulátor - kamat-, kamatos kamat számításoknál

Jövőérték kalkulátor - akkor van rá szükség, ha szeretnénk kiszámítani a jelenleg befektetett pénzünk, adott kamat alkalmazása esetén, meghatározott futamidő alatt elért értékét. Kamatszámítás jövőérték kalkulátor, kamatos kamatszámítás jövőérték számítás kalkulátorok, és itt találod a kamatos kamatszámításnál értelmezett átlagos jövőérték számítás kalkulátorát is.

Burkolat - padló-, fal burkolatok- és egyéb felületek - kalkulátor

Burkolat vásárlást segítő kalkulátor: megadandó a borkolandó felület mérete, valamint az, hogy a kiválasztott-, megvásárolandó burkolat mekkora felület burkolására elegendő.

A számításhoz a következőkre lesz szükséged:

...ajánlott írások

Hírlevelek

Ki kell választani legalább egy témát a fel- vagy leiratkozáshoz, utána jöhet a Frissítés!

A feliratkozással együtt jelzed számomra, hogy elolvastad és elfogadod a GevaPC Adatvédelmi tájékoztatóját.
Köszönöm hogy velem tartasz :-)
üdv, Geva