Üdv a százalék számításoknál

Blog témája: 
Üdv a százalék számításoknál

Máris megtetted az első lépést affelé, hogy gondolkodva, egyszerűen és könnyedén tudd a számításokat, jó helyen jársz :-) Elsősorban a százalékszámításokat vesszük elő, de mivel más fogalmak és számítások is kapcsolódnak a százalékszámításhoz - pl törtek, valós számok, az egyszerű kamat, a kamatos kamat számítása is, - így bővebb a témánk is.
Neked is lehet online kalkulátorod, csak választanod kell :)

Százalék Számítások honlap célja

megmutatni és megtanítani számolni a százalékokkal, táblázatkezelővel, egyéb eszközökkel, trükkökkel, tippekkel, profi fogásokkal.
A gyors számításokhoz kalkulátorokat és azonnal bevethető számításokat bocsátok a rendelkezésetekre. A kalkulátorok témaköre szerteágazó területekről, pl a matematikai számítások, pénzügyi számítások, áfa számítások, kedvezmények számítása, értékcsökkenések, teljesítmények növekedése, csökkenése, ...és ami még most eszembe sem jut.

Ez az első bejegyzés, üdvözöllek, kívánom találd meg Te is az örömödet a számításokkal, a honlap siet a segítségedre. A tartalom úgy fog bővülni a terveim szerint, ahogy azt én gondolom egymásra építeni. Észrevétel, kérés, kérdés tőled bármikor jöhet! Válasz 'soron kívül', terveken felül! Szólj hozzá, mondd el szerinted miről kellene beszélnem, írnom,

köszönöm ha megtisztelsz kérdéseddel, kéréseddel, ezzel segítve a tartalom-, mindenki kedvére történő alakulását.

Geva

ui.: ha még nem találod amit kerestél, akkor ajánlom figyelmedbe a GevaPC Tudástár Táblázatkezelésről szóló írásait, ismeretanyagát.

Kalkulátorok a számításokhoz